Kucka'dan Çalımbay'ı şaşırtan sözler

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.

Kucka'dan Çalımbay'ı şaşırtan sözler
Kasımpaşa maçı öncesi basının sorularını cevaplayacan olan tecrübeli teknik adam, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

Çalımbay özellikle Kucka konusunda şaşırtan bilgi verdi.  Antalya maçında görev vermeyi düşündüğü Kucka’nın maç öncesi kendisine oynayamayacağını ifade ettiğini söyledi.

Çalımbay “Oyuncuların oyunda süre alamamaları kendilerine bağlı. Örneğin Volkan'ı Erzurum'a da götüremedik. Bizle antrenmana çıkamadı. Tek idmana çıktığı için kadroya alamadık. Diğer arkadaşlarımızın tamamen kendine bağlı.

Kucka'nın durumu iyiydi gayet iyi gidiyordu. Oynatmaya düşünüyorduk. Ancak maç öncesinde rahatsızlığı olduğunu söyledi o nedenle oynatmadı. Maç gününe kadar bir şeyi yoktu. Gayet iyiydi ama rahatsızlığı olunca riske atmak istemedik.

O yüzden sonradan da oyuna almadık. Kucka'yla ilgili ya da diğer futbolcularımla ilgili olumsuz birşey söylemedim. Kucka'nın ayağı sakat. O yüzden oynatmadık. Diğer arkadaşlarımız da kadro geniş olduğundan dolayı oynama şansı az. Rodallega 3 gol attı oynayamadı. Niye N'doye çok iyi Burak çok iyi oynadı. Maçta iki stoper sakatlandı ve hamle şansımız kalmadı. Devre arasında da tabiki gerekli önlemleri alacağız.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor