Kasper Junker'in menajerinden Trabzonspor açıklaması!

Danimarkalı golcü Kasper Junker için menajeri Trabzonspor iddiasını doğruladı

Kasper Junker'in menajerinden Trabzonspor açıklaması!

Ara transfer dönemi Trabzonspor için çok hareketli geçecek. Savunmadaki sorunlarını önemli oranda düzelten Trabzonspor, hücum hattına takviye için harekete geçmiş durumda.

Norveç Ligi'ni şampiyon bitiren Bodo Glimt takımının Danimarkalı golcüsü Kasper Junker ile de ilgilendiği öne sürülmüştü.  1.86 boyundaki golcünün menajeri Christian Bysted Christensen, açıklama yaparak, Karadeniz devinin ilgisini doğruladı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre;

Christensen  "Sadece Trabzonspor değil birçok Türk takımının ilgisinin olduğunu söyleyebilirim. Gelişmeleri birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu sezon 27 maçta 26 gol atan ve 10 da asist yaparak istatistikleri parçalayan Junker'e bordo-mavili taraftarlar da sosyal medyadan, Trabzonspor'a gelmesi için mesaj yağdırıyor. Tecrübeli futbolcunun taraftarın bu ilgisinden oldukça memnun kaldığı dile getiriliyor. Norveç'te FK Bodo Glimt formasını giyen 26 yaşında 1.86 boyundaki Junker, hava toplarındaki üstünlüğü ile tanınıyor..

Kasper Junker'in menajerinden Trabzonspor açıklaması!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor