Karaman'dan Sefa Akgün'e sert gönderme!

Karaman: 18 yaşındaki çocuk menajerimle görüşün demeyecek!

Karaman'dan Sefa Akgün'e sert gönderme!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karaman toplantıda Haber61'in sorusuna yanıt vererek gençlere gözdağı verdi. Trabzonsporlu duruşunu göstermek için kimlikte Trabzon yazmasının şart olmadığını belirten Karaman  "Ben buna karşıyım. Kimliğinde Trabzon yazması Trabzonspora gönlünü vermek anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizle paylaşacak sahada bizimle mücadele edecek onlarla devam edeceğiz. Bu mevcut kadrodaki oyuncular bana yüreğiyle ben buranın parçasıyım ve başladığım işi yarım bırakmam diyen insanlarda devam edeceğim yüreği burada olmayana adamla şampiyon da olunacaksa onun nazını çekmeyeceğim. Yürek ruh olacak.18 yaşındaki oyuncu kalkıp menajerle benim karşıma çıkmayacak. Varım diyenle devam edeceğiz Trabzonspor kimsenin nazını çekmez bende bunların nazını çekmeyeceğim. Yeter..." ifadelerini kullandı.

Karaman'ın bu sözleri geçtiğimiz günlerde kulübe menajerini göndererek pazarlık yaptıran altyapı oyuncusu Sefa Akgün'e gönderme olarak algılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor