Karaman'dan inanılmaz sözler, Ağaoğlu açıkladı

Ünal Karaman "Ben kalırsam başkan dahil herkes ayağını denk alacak"

Karaman'dan inanılmaz sözler, Ağaoğlu açıkladı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu,Ünal Karaman'ın kulüpten ayrılma sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, Karaman'ın soyunma odasında futbolculara "Gitmek var dönmemek var. Dönüp bulamamak var. Ama ben burada kalırsam başkan dahil herkes ayağını yere sağlam basacak" şeklinde ifadeler kullandığını açıkladı.

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı;

Bu takımda yaşanan her türlü olumsuzluğun sorumlusu benim. Konyaspor maçı sonrası yaptığım bir açıklama var. Maçların ikinci yarıları iyi değiliz. Baskı yiyoruz ve gol yiyoruz gibi. Oynanan kötü futbolun bile sorumlusu benim diyen bir insan bunları söylüyorsa bu özeleştiridir. Bunları "laflar sanaydı" diye Karaman'a ileten insanlar var. Sonrasında hocanın açıklamaları vardı. Maçtan önce oyuncularla ve teknik heyetle yaptığı toplantılarda "gidip de gelmemek var, ben kalırsam herkes ayağını yere sağlam basacak. Başkan da dahil." Bunları söylüyorsan yanlış yapıyorsun. "Duygusal davranıyorsunuz kararınızı gözden geçirin" demişler. İstifa kararını vermiş. Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklama sonrasında Divan Başkanının yaptığı görüşmeler var. Hoca ile Divan Başkanı ve Genel sekreterimiz konuştu. Söylediği sözlerin Trabzonspor yapısına geleneklerine ve Trabzonspor’un teknikdDirektörünün ağzından çıkmaması gereken sözler olduğunu söymişler. ‘ben sözlerimin nereye gittiğini biliyorum” demiş. Daha sonra karşılıklı fesih görüşmeleri yapıldı, istediklerinin karşılanacağını söyleyerek ayrılık gerçekleşti.

Abdülkadir Ömür’de son durum - Başkan Ağaoğlu açıkladı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor