Karaman 3'te 3 hedefliyor

Trabzonspor ilk yarıda kalan tüm maçları kazanmak istiyor

Karaman 3'te 3 hedefliyor

Son iki maçından altı puan alan Trabzonspor'da şimdi tüm planlar ilk devrede kalan üç karşılaşmayı da kazanmak için yapılıyor. Ünal Karaman, “Bunu başarabiliriz” dedi

Bordo-mavili takımda keyifler yerinde… Kötü günleri Fenerbahçe galibiyeti ile geride bırakan, 14. hafta maçında da Kayserispor'u deplasmanda 2-0 ile geçen Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Peş peşe gelen 2 galibiyet ile hem moral bulan hem de üst sıralara tırmanmak için havaya giden Karadeniz ekibinde teknik direktör Ünal Karaman, coşkularını önlerindeki maçlara taşımak zorunda olduklarını söyledi. 52 yaşındaki çalıştırıcı, ilk devrenin kalan 3 maçında hedefi 9 puan olarak belirledi ve "Bunu başarırsak ikinci devre önümüzü daha net olarak görebiliriz. 3'te 3 yapmak bizim için zor değil " dedi.

HERKESİ YENEBİLİRİZ
Karaman, "Sırasıyla Konya, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile oynayacağız. İyi bir hava yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. 3 karşılaşmadan 9 puan alırsak her şey daha güzel olur. Olaya maç maç bakıyoruz. Bu nedenle öncelikle cumartesi Konya'yı yenmeliyiz" ifadesini kullandı. Bordo-mavili çalıştırıcı şöyle devam etti: "F.Bahçe derbisinde çok iyiydik. Kayserispor'u da yendik. Takımdaki herkes çok istekli. Zor virajları kazasız geçersek hedefi en yukarıya koyabiliriz. Bu kapasitemiz var. Net söylüyorum, ligin en iyi takımlarından birisiyiz ve coşkulu oynadığımızda karşımızda durabilecek rakip yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor