Kaan Ayhan'ın gönlü Trabzonspor'da!

Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılan Kaan Ayhan'ın babasının aklındaki takım Trabzonspor. Genç stoper daha önce bir çok kez bordo mavililerin gündemine gelmiş ancak transfer son anda yatmıştı...

Kaan Ayhan'ın gönlü Trabzonspor'da!

Trabzonspor'un daha önce transferini bitirmeye çok yaklaştığı ancak mutlu sona ulaşamadığı Kaan Ayhan için yeni bir iddia ortaya atıldı. Milli futbolcuyu İstanbul ekipleri istese de gönlünün Trabzonspor'da olduğu kaydedildi.

Fotospor'da yer alan haber şu şekilde;

Bir yandan Fatih Terim sıkıştırıyor… diğer yandan Emre Belözoğlu… ancak Kaan Ayhan’ın babası Erol Ayhan’ın ajandasında yer alan takım Trabzonspor… Kaan’ın babası Erol Ayhan Iğdırlı olsa da, annesi Trabzon Maçkalı olan ve çocukluğunda Trabzonspor sevgisiyle yetişen Erol Ayhan, oğlunun Trabzonspor forması giymesini istiyor. Trabzonspor yönetimi de Kaan Ayhan’ın bu özelliğini bildiği için Fenerbahçe ve Galatasaray’ın çarpışmasını ve ortaya çıkacak sonuca göre Kaan’a teklif yapmayı bekliyor.

Trabzonspor'da oynamak istiyor

Çünkü Erol Ayhan’ın tatil için eşiyle beraber Trabzon’a her geldiğinde Trabzonsporlu yöneticilere oğlunun Trabzonspor’da oynamak istediğini söylüyordu. Ahmet Ağaoğlu’nun bunu bildiği için ortaya çıkacak rakamlar üzerinden eğer kendileri için uygun bir ortam oluşursa Kaan’ı, İstanbulluların elinden kapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor