Jose Sosa’dan Beşiktaş açıklaması

Sosa maç sonu konuştu.

Jose Sosa’dan Beşiktaş açıklaması

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un Arjantinli yıldızı Jose Sosa, Al Duhail ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sosa, Beşiktaş’a transferi ile ilgili olarak “Bana gelen bir şey yok. Benim Trabzonspor ile kontratım var ve burada devam edeceğim” dedi.

Sosa şunları söyledi;

“Bireysel olarak baktığımda kampın başlangıcında sakatlık yaşadım bu biraz beni etkiledi. Ama grup olarak çok iyi çalıştık ve çok iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Buradaki asıl amacımız zaten yorgunluğa alışmak. Bu süreçten geçiyoruz. Çok iyi iş çıkardığımızı ve çok iyi maçlar oynadığımızı düşünüyorum. Geçenlerde başkanımızla yaptığımız konuşmada kendisi bana fikirlerini ve duygularını gayet net açıkladı. Bende kendisine bunları anlatma fırsatı buldum. Haberleri takip ediyorum zaman zaman ama son zamanlarda takip etmeyi bıraktım. Çok fazla şey yazılıp çiziliyor. Bana gelen bir şey yok. Benim Trabzonspor ile kontratım var ve burada devam edeceğim. Bireysel performanstan daha çok biz hocamızla yeni bir sürece başladık. Hocamızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu benim için daha önemli. Geçtiğimiz sezonu geride bıraktık. Önümüzde yeni bir sezon var. Bireysel olarak kendi performansımla ilgili çok düşünecek bir şey yok. Her hocanın farklı yönleri var. Biz her hocanım bize anlatmaya çalıştıklarını daha iyi kavramaya çalışıyoruz. Benim burada olmayan hocalarla ilgili yorum yapmam doğru olmaz. Ama hocamız kendini gayet net bize açıklıyor. Onunla beraber gayet iyi çalışıyoruz ve mutluyuz. Bizim geçen seneden devam eden bir grubumuz ve oyuncularımız var. Bu da performansımıza yansıyacaktır diye düşünüyorum. Çünkü birbirimizi tanıyan bir grubuz. Bu daha iyi oynamamıza ve iyi işler çıkarmamıza neden olacaktır. Biz hocamızın fikirlerine ve bizden istediklerine adapte olmaya çalışıyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor