Jaja Trabzonspor'dan neden ayrıldı? Giray Kaçar açıkladı

Trabzonspor'da taraftarın sevgilisi haline gelen Jaja'nın takımdan neden ayrıldığı konusuna aynı dönemde kadroda olan Giray Kaçar açıklık getirdi.

Jaja Trabzonspor'dan neden ayrıldı? Giray Kaçar açıkladı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da 2010-11 sezonundaki şampiyon kadronnun önemli isimlerinden Giray Kaçar, gidişi o dönem tartışma konusu olan Brezilyalı Jaja Coelho’nun takımdan ayrılışını anlattı.

Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Giray Kaçar, o dönem yaşananlara bizzat şahit olduğunu belirterek Ankara Esenboğa Havalimanı’nda yaşanan olayı anlattı.

İşte Giray Kaçar’ın sözleri;

2010-11 sezonunun son maçında Karabük maçından sonra Karabük’ten Ankara’ya otobüs yolculuğu yaptık. Şenol Hoca maçtan 1 hafta önce bütün futbolculara “Maçtan sonra herkes Trabzon’a dönecek, 2-3 günlük bir toplantı var. Yöneticiler sizlerle görüşecek daha sonra biletlerinizi 2 gün sonrasına alabilirsiniz.” demişti. 

Biz bütün takım olarak buna uyduk. Karabük’ten Ankara’ya geldik. Ankara’da havalimanında Jaja’yı bir arkadaş grubu bekliyordu. Jaja bütün çantalarını toplamış ve İstanbul’a oradan da Rio’ya uçak biletini almış. Bunu Şenol hoca öğrendi ve onun yanına gitti. Konuştuğunda ben de oradaydım, bizzat gördüğüm için rahatlıkla söylüyorum. Şenol Hoca Jaja’ya “Nereye gidiyorsun” dedi. Jaja Brezilya’ya gideceğini söyledi. Hoca da Brezilya’ya gidemeyeceğini söyleyerek “ Trabzon’a geleceksin, yöneticiler seninle görüşecek sonra nereye gitmek istiyorsan gidebilirsin.” dedi. Jaja da “Ben biletimi aldım. Ailem de burada “ diyerek gitti. haber61

Ondan sonra Jaja’nın kulüpte bileti de kesildi. Ama bence sadece bu değil. Jaja bence gideceği takımla anlaşmıştı ve gitti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor