İtalya ekibinin Abdulkadir teklifine Trabzonspor'dan RET!

Atalanta, Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek istiyor!

İtalya ekibinin Abdulkadir teklifine Trabzonspor'dan RET!

Gelecek sezon tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Atalanta, Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek istiyor!

Serie A'da 2018-19 sezonunu üçüncü sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi vizesi alan Atalanta, gözünü Abdülkadir Ömür'e dikti.

Son dönemde İtalya'da dikkat çeken hamleler yapan kulüp, Devler Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isterken birçok dev kulübün istediği Abdülkadir Ömür için harekete geçti.

 Atalanta, Trabzonspor'a genç futbolcu için 9 milyon Euro'luk bir transfer teklifinde bulundu ve bordo-mavili ekiten ret cevabı aldı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu geçen günlerde yaptığı açıklamada birçok kulüpten yazılı ve sözlü teklifler aldıkları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü gelecek sezon kadrolarında tutmayı planladıklarını dile getirmişti.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor