İspanyol basınından Trabzonspor'a Tello iddiası!

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için İspanya'dan Tello iddiası ortaya atıldı

İspanyol basınından Trabzonspor'a Tello iddiası!

Haber61 Spor Servisi - Transfere hızlı bir giriş yapan ve Gervinho ile Bruno Peres ile anlaşma sağlayan Trabzonspor'da gözler forvet transferinde.

Cornelius başta olmak üzere bazı isimler üzerinde çalışmalarını devam ettiren bordo mavililer için İspanya'dan dikkat çeken bir iddia gündeme getirildi.

todofichajes'de yer alan habere göre; Trabzonspor, Barcelona'nın eski futbolcusu olan ve Real Betis'te forma giyen Cristian Tello'yu istiyor.

tello

Haberde, İspanyol ekibinin 5 Milyon Euro bonservis bedeli istediği kaydedilirken Trabzonspor'un bu rakamı aşağıya düşürmek için çaba sarfettiği kaydedildi. Bordo mavililerin ilk etapta 2 Milyon Euro teklif ettiği belirtilirken Betis'in bu teklifi reddettiği yazıldı. Haberde, Tello'nun satışından Barcelona'nın yüzde 40 pay alacak olması sebebiyle Betis'in rakamı yüksek tutmakk istediğine yer verildi.

Tello'nun Betis'teki kazancının 2 Milyon Euro olduğu da yazılırken Trabzonspor'un Uğurcan Çakır'ın satışı sonrası bu transferde pazarlıkları sıkılaştırabileceği ifade edildi.

Öte yandan forvet ve sağ kanat oynayabilen 29 yaşındaki İspanyol futbolcuyla Espanyol'un da ilgilendiği ancak henüz teklif gelmediği belirtildi.

Tello bu sezon takımında 31 maçta forma giyerken 5 gol 3 aist kaydetti.

tello

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor