İbrahim Hacıosmanoğlu: Ağaoğlu'na telefonda 'dostum değilsin' dedim

Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tüzük kongresinde Başkan Ağaoğlu'na ve yönetimine sert çıktı.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Ağaoğlu'na telefonda 'dostum değilsin' dedim

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un tüzük kongresinde söz alan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kişisel kininize makamı mevkii kullanarak yapamazsınız" dedi. 

Hacıosmanoğlu'nun konuşmalarını izlemek için tıklayın

Trabzonspor'un tüzük kongresinde söz alan ve mevcut Ahmet Ağaoğlu yönetimine yüklenen eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetimi kişisel kin gütmekle suçladı. Kendi başkanlık döneminde yapılan usulsüz üyelikler hakkında konuşan Hacıosmanoğlu, "Kulübümüz tüzük tadilatı yapıyor. Sayın başkan 2008’den beri hazırlık yapıyoruz diyor. Yasaklayıcı kısıtlayıcı ne kadar madde varsa onu koyuyoruz. İlk olarak borçlanmayla ilgili madde konusunda sizi tebrik ediyorum. 10 senelik taslakta seçme ve seçilme yaşının 18’e düştüğü bu ülkeden başkanı divan kurulu üyelerinin onayı ile seçilmesini istiyorsunuz. Kişisel kininize makamı mevkii kullanarak yapamazsınız. Bizi usulsüz üye yapmakla itham ediyorlar. Ben Muharrem Usta döneminde bir terör örgütü tarafından tehdit edildiğim zamanda bile korkup kaçtı demesinler diye aday oldum. Seçim çalışması yapmadım. Benim akrabalarım uçakla Trabzon’a gelerek üye olmuş. Bunlar beni seçecekler diye bir şey yok. Ağaoğlu’na telefonda dostum değilsin dedim." diye konuştu. 

Özkan Sümer ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nu ağır sözlerle eleştiren Hacıosmanoğlu, "İçişleri Bakanlığı müfettiş tayin ediyor. Aynı kararı veriyor. Yaşı büyük, çalışamayacak durumda olanları kulüpten uzaklaştırmak için her şeyi yaptık. Demek ki Özkan Sümer’i okyanusa bırakmak lazım. Hacısalihoğlu ve Özkan Sümer 65 yaş üzerinde oldukları için hiçbir karara sağlık raporu almadan imza atamaz" diye öne sürdü.

Tüzük değişikliğinde kimseye itiraz hakkı tanınmadığını iddia eden Hacıosmanoğlu yönetimi şunlarla suçladı: " Ne zaman ilan ettiniz bunu kongreye 2 gün kala. Kurnazlık yapıyorsunuz kimseye itiraz etme hakkı tanımıyorsunuz. Yardım almanız lazım profesyonel birinden. Arkadalar konuştu. İtirazlar geldi. Değerli Asbaşkanımız kupamızın çalındığı dönemde neler yaptığı belli. Tüzükte bir sürü usulsüzlük var. Ben Trabzonspor’un eski başkanıyım. Bunu benim avukatım tespit etti. O da Trabzonspor üyelikten atılan üyesi. Trabzonspor’un en acil meselesi bu değildir. Bu olsaydı 10 senedir çalıştığınız tüzüğün önemli maddelerini 2 gün önce değiştirdiniz. Genele kurulun iptal edilmesini istemiyorsanız yeni bir tarih alın. Bize destek verelim. Ve İyi bir tüzükle devam edelim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
55 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler