Hüseyin Çimşir’in yardımcıları kim olacak? - Başkan Ağaoğlu böyle açıkladı

Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu Hüseyin Çimşir ile ilgili şunları söyledi;

Hüseyin Çimşir’in yardımcıları kim olacak? - Başkan Ağaoğlu böyle açıkladı

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman’ın ayrılığı sonrasında Hüseyin Çimşir ile yola devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ağaoğlu katıldığı canlı yayında Hüseyin Hoca’nın yanına biri yerli 2-3 hoca daha alacaklarını ve yerli hocalardan birinin Muzaffer Bilazer olacağını söyledi.

Başkan Ağaoğlu konu ile ilgili şunları söyledi;

“Şuanda Trabzonspor kulübünün hocası Hüseyin Çimşir, yardımcıları ile ilgili görüşüyoruz. Hiç beklemediğiniz anda bir takım, külüne operasyon yapılıyor. Açık net. Ben söylemeyeceğim ama Trabzonspor tarihi bunları yazacak. 24 saat yanında olduğum, puan kaybettiğimiz maçlardan sonra destek olduğum hocanın ben kuyusunu kazıyorum yerine başka birini getireceğim. Bunun karşılığı karaktersizliktir. Bu yapı içinde Hüseyin Hoca’nın 2-3 yardımcı hoca takviyesi ile biri yabancı olabilir. (Hüseyin Hocanın altına) Yolumuza devam edeceğiz ve başarılı olacağız. Böyle bir taraftarlık olamaz. Kendi içlerini temizlemek zorundalar. Kentin kanaat önderleri bile ne olduğunu anlamadan, bir telefon açıp sormadan iki beğeni için böyle bir yarışa girerlerse olmaz. Hüseyin Hoca görevinin başında. Çok büyük bir sorumluluk mu? Evet. Ama 12 yaşında kulübün kapısından içeri gören biri için çok büyük bir onur. Benim ve yönetimin yapısını biliyor.

9.1 kuvvetinde hava patladı beklediğimiz bir şey değildi. Kaptan eğer gemiyi terkederek filika ile canını kurtarmaya çalışırsa gemi batar. O fırtına filikayı da batırır. Sadece fikir olarak konuştum Hüseyin Hoca ile. Ben ‘yanına bir iki hoca biri de yabancı olursa ne dersin dedim’ çok iyi olur dedi. Yardımcılarından biri Muzaffer hoca olacak diğerini de kendi belirleyecek”
 

Abdülkadir Ömür’de son durum - Başkan Ağaoğlu açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor