Hugo Rodallega'dan unutulmayacak gol

Rodallega gol atarken adeta dans etti .

Hugo Rodallega'dan unutulmayacak gol

Trabzonspor'un Kolombiyalı yıldızı Hugo Rodallega attığı golle takdir topladı.  Hugo Rodallega ceza alanı içinde dans ederek fileleri sarstı.

Karadeniz Fırtınası sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyetini Ankaragücü'ne karşı aldı. Başakşehir ve Sivasspor maçlarında 'hakem engeline' takılan bordo-mavililer dün Şenol Güneş Stadı'nda transferin flaş ekibi Ankaragücü'nü konuk etti. Başkent temsilcisi diri bir futbol oynarken, Trabzonspor hücumda etkiliydi. Maça da hızlı başlayıp Ankaragücü kalesini abluka altına aldı. Golü bulması da gecikmedi. Dakikalar 7'yi gösterirken Hugo Rodallega dillere destan bir golle fileleri sarsmayı bildi.

Rodallega, meşin yuvarlağı Abdülkadir Ömür'den aldıktan sonra dünya yıldızlarını anımsatan bir golle ağları havalandırdı. Rakip savunmayı ipe dizen Kolombiyalı yıldız topu boş ağlarla buluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor