Hayrettin Hacısalihoğlu "Ekonomik durum bunu gerektiriyordu"

Trabzonspor As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Toure'nin imza töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Hayrettin Hacısalihoğlu "Ekonomik durum bunu gerektiriyordu"

Trabzonspor yeni transferi Zargo Toure'ye bugün Ayasofya Müzesi'nde düzenlediği törende attırdığı imza ile 3 yıllık anlaşma yaptı. İmza töreninde konuşan Trbzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu transferin sonuna yaklaştıklarını belirtip bir yada iki oyuncu daha transfer edebiliriz dedi.

Hayrettin Hacısalihoğlu "Bu transfer döneminde az sayıda ihtiyaç olan bölgelere takviye yapmayı planladık. Ekonomik durum bunu gerektiriyordu. Yeni katılan arkadaşımız da savunmanın merkezinde görev yapıyor. İzleme komitemizin kanaatiyle bu transferi gerçekleştirdik.
Trabzonsporun bir eksiğini tamamlamış olacak. Bu imza törenini Trabzon'un tarihi mekanlarından biri olan Ayasofya Müzesi'nde yapıyoruz. Trabzonspor, Trabzona katkı sağlamak için vardır. Bu imza töreni vasıtasıyla Trabzona bir katkımız olacağını umuyoruz. oyuncumuza başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Toure'nin babasının Senagel'den imza töreni için geldiğini belirten Hacısalihoğlu, "Biraz daha genç olsa onu da transfer ederdik" şeklinde esprisi imza törenine damga vurdu.

Hacısalihoğlu imza törenlerinin tarihi mekanlarda yapılması ile ilgili sorulan soruya " İmza törenimizi Trabzon'un tarihi mekanlarından birinde yapıyoruz. Daha önce de bu tarz törenler yapmıştık. Bir çok tarihi mekanımız var Sümela manastırı gibi, hepsini gezmek mümkün değil zaten transfer çalışmalarının sonuna geldik." şeklinde cevap verdi.

Transfer hakkında da konuşan Hacısalihoğlu "İranlı bir futbolcu daha katabiliriz, başka bir futbolcu da alabiliriz." diyerek ve Toure'nin menajerine ödeme yapılacak mı sorusuna "Menajere hiçbir ücret ödenmedi değil. Herşeyde şeffaf olacağız. Bunu geldiğimizden beri söylüyorum. Bu konuda net olarak açıklama yapacağız. Bir yabancı menajeri var, bazı talepleri var. Burada sorun şöyle çözüldü, oyuncuya verilen ücret içersinde menajer ücreti de verilmiş olacak." diyerek konuya açıklık getirdi.

Eric Ayuk transferine de değinen Hacısalihoğlu "Ayuk ile ilgili anlaşma yapıldığı takdirde yarın sözleşme imzalayacağız. Rafet El Roman da tesadüf eseri transfere dahil olmuş bize önerdi. Maliyeti çok uygun bir futbolcu. Uyumsuz tansfer olması durumunda sözleşmeyi tek taraflı fesh edebileceğimiz bir sözleşme düzenleyeceğiz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor