Hayrettin Hacısalihoğlu: “1461 Trabzon Trabzonspor için olmazsa olmazdır”

Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan önemli açıklamalar.

Hayrettin Hacısalihoğlu: “1461 Trabzon Trabzonspor için olmazsa olmazdır”

Haber61 - Haber Servisi - Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Olağan Divan Kurulu’nda açıklamalarda bulundu.


Hayrettin Hacısalihoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

"Söylenenlere alınmayacağız. Bunlar Trabzonspor’un hayrına işlerdir. Bana göre tüzük olsun diyenler şimdi ortada yok. Sana göre olsa ne yazar olmasa ne yazar. Bu kulübün menfaati neyse ona göre tüzük yapacağız. Ben bu işi çok iyi bilirim olmaz. Kimse bilemez. Ben bilirim anlayışı ile buralara geldik. Kulübün bundan sonraki bir çok işini ayaküstü konuşuyoruz. Sonra bize güvenmiyor musunuz? Hepimize güvendi bu insanlar ne oldu?

Divan Kuruluna kabul edilen üyeleri başka zaman yapalım. Bundan sonraki üyeler 3 bin kişilik paketler halinde olduğu için burada yer kalmaz. Trabzonspor daha büyük salonlarda yapması lazım. Trabzonspor büyük kulüptür. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tanju Gürsu’nun adı konusunda gerekli yerele başvurularımızı yapalım. Tanju Gürsu sadece bir sanatçı değildir. Onun ismi ile o zamanlarda Trabzonspor’un önderi olmuştur. Tanju Gürsu’nun isminin verilmesi çok önemlidir. İstanbul’dan bir çok sanatçının da törene katılmak istediği biliniyor.

Benim herkesten farklı bir sevdam var 1461’e. Birçok sorumluluğu alarak kurulmasına emek vermiş kişiydim. Neden kuruldu bir ara takım yoktu. Aradaki boşluğu kimse görmüyor. Tam oturmadan büyük başarılar yakaladı. Sistemin oturması daha düzenli hale geleceği beklenirken kapatılması yoluna gidildi. 1461 sade bu antrenmanı tamamlayan 8 oyuncusunu alsa diğer kulüplerden almasa Trabzonspor’un 7-8 trilyon katkısı olur. 1461’in neden kurulduğuna neden mecburiyet olduğuna tereddüt varsa işimiz zor demektir. 1461 Trabzonspor için olmazsa olmazdır. Testi kırılmış, şimdi yapacağımız bu parçaları toplamaktır.

Usulsüz üyeler var. Geldik bugüne. Yine aynı tarz paket üyeler var. Sicil kurulu marifeti ile toplu üye kaydı yapmak kimseye fayda sağlamaz. Kaldı ki biz tüzüğümüz gereği zaten yasal olmayan bir süreç geçiriyoruz. Bunları yaparak kendimiz adalete inanmıyoruz diğer taraftan nasıl hakkımızı ararız. Nasıl inandırıcı oluruz.

Stadın yerinin doldurulmasına taraftarların en büyük desteği vermesinin nedeni buranın Trabzonspor’un kurtuluşu olarak kabul edilmesi. Şimdi burada hastane yapılacak. Arazi ucuz diye yapılacaksa kazıklar var. Stattan daha çok kazık çakılacak. Belki de arazinin parasından daha fazlaya gelecek. Burası için düşünceniz önemlidir. Burası Trabzonspor’un kurtuluşunun bir parçasıdır.

50. yıl tartışması var. Bunlar önemli değil. 51’ede razıyız. Biz yeter ki şu kulübü ayakları yere basan sağlam bir kulüp yapalım. Şuan öyle bir maceraya daha girersek Trabzonspor zaten kötü durumda daha da kötü bir yola girebiliriz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor