Hacısalihoğlu Trabzonspor'un rakiplerini değerlendirdi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Fenerbahçe maçı öncesi Haber61’e özel açıklamalar yaptı.

Hacısalihoğlu Trabzonspor'un rakiplerini değerlendirdi

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nda Siva Belediyespor ile eşleşmesi hakkında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu “Kupa maçlarına ciddi bir şekilde ciddi bir şekilde hazırlanarak çıkmak lazım “ ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu “Kupa maçlarını kupa statüsünde değerlendirmek lazım. Burada görülen daha alt liglerde olan takımlar, üstteki takımları saf dışı bırakabiliyor. Bu nedenle kupa maçlarına ciddi bir şekilde hazırlanarak çıkmak lazım. Trabzonspor’da bu maça bu düşünce ve bu amaçla çıkacak. Umuyoruz ki turu da geçecektir.

Ümraniyespor ise geçen yıl 1. Ligin iyi takımlarından biri. Bir yapılanma içerisinde. Bir çok Trabzonlunun yaşadığı bir bölge. O nedenle bize çok da yabancı bir takım değil. 1461 Trabzon kupanın en başarılı takımlarından biridir. Umuyoruz ki o da bu turu başarı ile tamamlar“ dedi.

Akyazı’daki idmanın iptal nedeni

Akyazı’daki idmanın iptal olmasını Teknik Direktör Ünal Karaman ve Stat müdürünün görüşleri doğrultusunda yönetimin kararı olarak açıklayan Hacısalihoğlu “Hoca ile Şenol Güneş Kompleksine gittik. Oradaki stat müdüründen bilgi aldık. Onların kanaati, havanın yağışlı olması nedeniyle zemin bozulabilir veya zarar görebilir. Bu hava 2 gün üst üste çalışma zarar verebilir. O zaman riske etmeye gerek yok dedik ve bu organizasyonu başka bir müsabaka öncesi, daha güzel havalarda yapmak üzere erteledik ancak, bu son idmanın taraftarla yapılmasına söz verildiği için tesislerde taraftara açık olarak yapılmasını daha uygun gördük. “ ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçı

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Fenerbahçe karşılaşması için ise “Fenerbahçe karşılaşması, Trabzon için Trabzonspor taraftarları için önemli müsabakalardan biridir. Heyecanı ve ilgisi çok fazla olur. Bu maçta onlardan biri. Ligde umduğunu bulamayan iki takımın mücadelesi olacak ama Trabzonspor ve Fenerbahçe ligde kaçıncı olurlarsa olsunlar aralarında yapılan maçlar her zaman için zevkli olur. Bu maç da öyle bir maç. Umuyoruz ki Trabzonspor bu maçtan arzu ettiği, gönlünden geçen sonucu alır.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor