Hacısalihoğlu: “Hoca Tespiti yapılmadı”

Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan önemli açıklamalar.

Hacısalihoğlu: “Hoca Tespiti yapılmadı”

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Hoca tespiti yapmadıklarını söyledi.

Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor 42. Olağan Divan Kurulu toplantısında açıklamalatrda bulundu.

Hacısalihoğlu şu ifadeleri kullandı;

“Trabzonspor’un yaşadığı sıkıntıları hepiniz biliyorsunuz. Bugüne kadarki yönetim kurullarından bir parça daha değişik olduğunu, bu kulübün raydan çıkmış bir trenin tekrar raya oturtulması konusunda görev yapacağını ve bu konuda herkesten yardım bekledik. Çok kısa sürede herkesçe tespit edilmiş rahatsızlık yaratan bazı sorunların giderilmesi gerekmektedir. Bütün çalışmalarımızı bu durumda yapmaya çalışıyoruz. Bazılarına yapılan çalışmalar ters gelebilir. Bu işin doğasında var. Her yapılan Trabzonspor’un iyiliği için yapılmaktadır. Ne kadar başarılı olacağız bunu bilemiyorum ama Trabzonspor eskiden daha iyi duruma gelir ve eski başarılı olduğu konuma tekrar gelir. Borcumuz varsa borç var diyeceğiz, transfer yapacak durum yoksa yok diyeceğiz, kimseyi kandırmadan biraz daha camiaya kandırmadan faaliyetlerimizi yürütmeye çalışacağız. Duvara toslamaya 5 kaldı. Geri döndürebilir miyiz bunun gayreti içerisindeyiz.

HER HANGİ BİR HOCA İLE İRTİBAT SAĞLANMAMIŞTIR

Hepimiz bu kulüpte başkan ve yönetici olabilir ama kurucu üye olamayız. Onlar bu kulübü kurdu bizde birlikte bu heyecanı paylaşmaya çalışıyoruz. Bir hoca vardı görevde şuan itibari ile görevde değil. Şunu söylemek istiyorum. Beni tanıyan bilir. Şuanda herhangi bir hoca ile irtibat sağlanmamıştır. Herkesin konuşmaya hakkı vardır. Bilgimizi ve sevgimizi kulübün yararına kullanalım. Eleştirimizi de öyle.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor