Hacısalihoğlu Haber61’e açıkladı: “Camianın içinden yetişmiş…”

Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61’e konuştu.

Hacısalihoğlu Haber61’e açıkladı: “Camianın içinden yetişmiş…”

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot - (Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz) - Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Ünal Karaman ile ilgili Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Asbaşkan HacısalihoğluÜnal Karaman ile ilgili şunları söyledi; 

“Camianın içinden yetişmiş, kulübü tanıyan, burada mutlulukları da mutsuzlukları da zaman zaman yaşamış. Bu camia ile birlikte hem üzülmüş hem sevinmiş. Bu zor dönemde görevi kabul etmesi sevindirici. İnşallah çok başarılı olacak. Çok olumlu da destek ve tepkiler alıyoruz. Karabük ile zaten sezon sonuna kadar anlaştığı için sözleşmesi bitmişti.” 

Ünal Karaman’ın bir yıllık imza atacağını belirten Hacısalihoğlu, "İmza bir yıllık olacak. Hüseyin Çimşir yardımcı olacak. Diğerleri belli değil ama Hüseyin var. 2-3 kişi daha alır” şeklinde konuştu.

Rıza Çalımbay’ın yardımcısı Mehmet Yılmaz ile ilgili konuşan Hayrettin Hacısalihoğlu sezon sonunda ayrıldığını belirterek, Ünal Karaman'ın yapacağı değerlendirme ile tekrar görev alabileceğini söyledi. 

Hacısalihoğlu, Caner Çuvalcıoğlu için ise yapılacak yapılanma içinde yer alabileceğini ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor