Güvenç Kurtar: "Burak Yılmaz'ın olmaması tesir etti"

Deneyimli Teknik Adam Güvenç Kurtar Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Güvenç Kurtar: "Burak Yılmaz'ın olmaması tesir etti"

Haber61 - Spor Servisi - Gümüşhanespor ile sözleşme imzalayan Deneyimli teknik adam Güvenç Kurtar,  Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında oynanan ve Trabzonspor ile Göztepe’nin 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Kurtar, müsabakanın Trabzonspor forvetleri ile Göztepe kalecisi arasında geçtiğini belirterek, “Burak Yılmaz’ın olmaması sonuca tesir etti” dedi.

BURAK YILMAZ’IN OLMAMASI SONUCA TESİR ETTİ

Güvenç Kurtar, “Trabzonspor’un forvetleri ile Göztepe kalecisi arasında geçen bir maç oldu. 4-5 tane pozisyon vardı net. Çok iyi oynadı kaleci. Şanssızlıkta diyemeyeceğim, Burak’ın olmaması bugün ki neticeye tesir etti. Burak olsaydı mutlaka gol yapabilirdi diye düşünüyorum. Ekstra goller atan bir futbolcu. Sağda Kamil Ahmet oynadı. O da bir şanssızlık. Yeni gelen sol bek fena bir adam değil. Ben Trabzonspor’da orta sahada çok çabuk, mücadele eden, güçlü, savunma ağırlıklı 6 numara bana göre yok. Onazi var. Okay’ı orada oynatıyor.  Okay çok iyi bir futbolcu ama bana göre ilerde oynayacak. İki tane yüzde yüz kafası var, ayakları çok iyi, driplingi çok iyi. Ama orta sahada daha çabuk daha hamal tipli bir oyuncuya ihtiyacı var. Öyle düşünüyorum, yoksa başka her şey iyi Trabzonspor’da. Bugün de şanssızdı öyle diyelim” dedi.

SOSA ESKİ SOSA DEĞİL

Güvenç Kurtar Sosa’nın performansı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Sosa eski Sosa değil tabi. Sosa’yı daha iyi bekliyordum ben.  Kucka biraz daha iyi ama onu da hoca çıkarttı. Tabi bu hocanın tercihiydi. Kucka’yı ben daha çok tutuyorum bu takımda. Sanki bir adım daha önde Sosa’dan. Sosa’nın kalitesine baktığımızda müthiş bir adam ama eski performansı yok.” ifadelerini kullandı.

HERKES ŞAMPİYONLUK BEKLİYOR

Gümüşhanespor ile ilgili değerlendirmede bulunan Güvenç Kurtar, “Ben geçen hafta geldim, bu haftada Fethiye ile oynadık, 4-1 galip geldik, 1-0’da mağluptuk. İyi bir kadromuz var. Bütün şehir ayaklanmış. Bütün halk kenetlenmiş şampiyonluk bekliyor. İnşallah bu sene bunu başaracağız. İki senedir direkten dönüyorlar. Bu sene Allah’ın izniyle hep birlikte başaracağız. Çok güzel bir yer, İnsanları tam bir Anadolu İnsanı. Çok düzgün, karakterli, sevecen, cana yakın insanlar var. Onları inşallah mahcup etmeyeceğiz. İnşallah şampiyon olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor