Gözlerini şimdi de Uğurcan Çakır'a diktiler! Fransız gazeteciden flaş iddia

Fransız ekibi Trabzonspor'un genç yıldızı Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Gözlerini şimdi de Uğurcan Çakır'a diktiler! Fransız gazeteciden flaş iddia

Fransa Lig 1'de şampiyonluğa yürüyen Lille; Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in ardından Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmayı hedefliyor.

Fransa Ligi lideri Lille, Zeki, Burak ve Yusuf'tan sonra gözünü Uğurcan'a dikti. 

Fransız devi, Trabzonspor ile gösterdiği performans ile Avrupa devlerinin dikkatin çeken Uğurcan Çakır'a teklif yapmaya hazırlanıyor. 

Ignazio Genuardi'nin haberine göre; Uğurcan Çakır, Lille'de forma giyen Zeki Çelik ve Burak Yılmaz tarafından da önerildi. Aynı zamanda Luis Campos döneminde de yakından takip edilen Uğurcan Çakır'ın bonservis bedelinin en az 15 milyon euro olacağı iddia edildi. 

AHMET AĞAOĞLU NE SÖYLEMİŞTİ?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalyaspor maçının ardından "Bana göre Avrupa'nın en iyi üç kalecisinden biri. Pırlanta değerinde bir oyuncu. Allah nazardan korusun. Bu Trabzonspor'un gururu, başarısıdır" ifadelerini kullandı. 

Ahmet Ağaoğlu ise daha önce Uğurcan Çakır için 19 milyon euro değerindeki teklifi reddettiklerini söylemişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor