Getafe'den Trabzonspor'a yemek

Getafe, Trabzonsporlu yöneticilere yemek verdi

Getafe'den Trabzonspor'a yemek

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda oynayacak Getafe CF maçı öncesi Trabzonspor yönetim kuruluna Getafe kulübü tarafından dostluk yemeği verildi.

Yemeğe Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in yanı sıra Genel Sayman Emin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyelerinden Yaşar Kibar Güven, Zafer Göktaş ve Tuncay Uzunal, Genel Müdür Sinan Zengin, Futbol İdari İşler Direktörü Aysun Karahasanoğlu ile Getafe CF Kulübü Başkanı Ángel Torres Sánchez, Başkan Yardımcıları Felipe Triguero ve Valentín Sánchez, Yönetim Kurulu Üyelerinden Fernando Santos De la Parra, Damián Jimenez ve Juan Leif Pérez Presus, Genel Müdür José María Durán ile Operasyon Müdürü Nerea Alonso katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp tarafından günün anısına Getafe başkanı Ángel Torres’e forma hediye edildi. Getafe Yönetim Kurulu da bordo mavililere çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor