Genç: Trabzonspor bu sezonki en önemli maçına çıkıyor

Maç öncesinde AHmet Metin Genç Haber61'e değerlendirmelerde bulundu

Genç: Trabzonspor bu sezonki en önemli maçına çıkıyor

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edeceği maç öncesinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Haber61'e açıklamalarda bulundu

Ahmet Metin Genç şöyle konuştu;

Trabzonspor bu sezonki en önemli maçına çıkıyor. Maalesef bu maçların öncesinde yine ortamı germeye çalışanlar oldu. Başta rakip takımın başkanı olmak üzere. Maalesef Fenerbahçe bunu her zaman yapıyor. 96’da 2004’de yaptılar 2011’de pekala yaptılar hatta şike de yaptılar. Bugün maçı kazandıracak olan tarfatarımızdır. Onlar düşmezse bu maçı kazanırız.

Geçmiş dönemlerde butür provakatif söylemlerle ortamı gerdiler. Bunlar sahaya yansıdık. Hükmen mağlup olduk … İnşallah bugün kazanacağız.

Oyunu tutarak oynamamız lazım. Temkinli şekilde oynamalıyız. Ofansif gücümüz oldukça iyi. Ben 2-0 olur diye düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor