Genç: Fenerbahçe'nin şike yaptığını kendi yöneticileri de söyledi!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Divan Genel Kurulu'nda konuştu

Trabzonspor Divan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Genel Kurulda Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu

Ahmet Metin Genç şöyle konuştu;
Konu Trabzonspor olunca yüreğimizden çok şeyler söylemek geliyor. Çok mutlu olduğum bir görsel. Bir tarafta Türk Bayrağımız, diğer tarafta gazi Mustafa kemal Atatürk ve Trabzonspor bayrağı. Bu görsel karşısında tüylerim diken diken oluyor. Önceki Gün Muş’taydım, Diyarbakır’daydım Mardin’deydim. Oradaki Trabzonspor sevdasını gördüm. 1978 yılında Beşikdüzülü bir öğretmen Mardin’de Trabzonspor sevgisini aşılıyor. Mardin’de 3578 tane kayıtlı üyemiz var. Bu sevginin sosyolojik bir durumu var. Oranın insanı da Trabzonspor’un güce karşı mücadelesini benimsemiş.

TRABZONSPOR PARTİLER ÜSTÜ BİR DEĞER
Şike sürecinde sağlayamadığımız birlik ve beraberliği, bugün kapalı kapılar arkasında bazı şeyler varsa sizin emrinizdeyiz. Trabzonspor’u temsil ettiğiniz için sizin emrinizdeyiz. Trabzonspor inandığımız bütün partiler üstü bir değer. Bu gücü sizler ve bu camia bize veriyor. Bu işi inşallah başaracağız. Bu uğurda hayatlarını kaybedenler için şampiyon olacağız. O sene bu sene inşallah.

FETÖ’NÜN ŞEFAATİNE SIĞINIP ŞİKEYİ AKLAMAK İSTERLERSE KARŞILARINDAYIZ!
Fenerbahçe’ye FETÖ operasyon çekebilir ve o camia ile karışıklık yaratmak isteyebilir. O kulüp FETÖ’ye karşı mücadele ediyorsa bunu destekleriz ama FETÖ’nün şefaatine sığınıp şikeyi aklamak istiyorsa o zaman karşılarındayız. Şike yapılmıştır. Fenerbahçe şike yapmıştır Fenerbahçe’nin 2010-2011 yöneticileri kendileri de söyledi, şike yapmıştır. İnşallah bu sene 8. Şampiyonluğumuzu alacağız. Bu yolda birlik ve beraberlik içinde sizlerin emrindeyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor