Galatasaray spikeri Ebru Gürsoy'dan Trabzonspor'a aşağılık ithamlar!

Galatasaray spikeri Ebru Gürsoy haddini aştı, taraftarları isyan etti

Galatasaray spikeri Ebru Gürsoy'dan Trabzonspor'a aşağılık ithamlar!

Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi bugün İstiklal Caddesi'nde bulunan GS Store'de , Trabzonspor taraftarlarının geçişi sırasında müzik sesinin artırılmasıyla başlayan gerginliğin kavgaya dönüşmesinin ardından GS TV çalışanı bir spiker haddini aşarak Trabzonspor ve Trabzon camiasına ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Yaşananlara tek taraflı bakarak hakaretler yağdıran GS TV spikeri Ebru Gürsoy, Trabzonsporluları hedef alarak  "Rezil kepaze karaktersiz vandallar, kendi kupasını başkasına peşkeş çekmiş ezikler, pisliği şerefsizliği asla değişmeyecek kendini geliştirememiş vahşiler ordusu" ifadelerini kullandı.

Bu aşağılık ifadelere bordo mavili taraftarlar tepki yağdırırken bazılarının ise "Bu söylediklerinize Galatasaray yönetimi ver takımındaki Trabzonlular dahil mi" diye sorarak Gürsoy'u ters köşe yaptığı görüldü.

Bir kaç kişinin yaptığını bir topluma mal etmeye çalışan Gürsoy'un holigan bir taraftar ağzıyla insanları galeyana getirmesi dikkat çekerken futbol severler Galatasaray'ın ilgili şahsın bir an önce işine son verilmesi gerektiğini kaydetti.

İşte o tweet;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler