Fransa'dan Trabzonspor iddiası: Stiven Mendoza

Fransa basını Trabzonspor'un Stiven Mendoza için teklif yaptığını öne sürdü.

Fransa'dan Trabzonspor iddiası: Stiven Mendoza

Haber61 Spor Servisi

Transfer çalışmalarını sürdüren ve kadrosunu Trondsen, Plaza, Muhammet ve Anıl ile takviye eden Trabzonspor'da arayışlar devam ediyor. Yerli ve yabancı basında da bordo mavililer hakkında hemen her gün bir çok transfer iddiası gündeme geliyor.

Bu kez Fransa'da yayın yapan Le 10 Sport, Trabzonspor'un Amiens forması giyen Stiven Mendoza için teklif yaptığını yazdı. Fırtına'nın 2 Milyon Euro teklif ettiği ancak Fransız ekibinin bu teklifi reddettiği belirtildi. Amiens'in 3-4 Milyon Euro bandında bir bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi. Transfer için görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan futbolcuyu Fenerbahçe ve Porto'nun da takip ettiği belirtildi.

Fransa'dan Trabzonspor iddiası: Stiven Mendoza

Stiven Mendoza kimdir?

Sol kanatta forma giyen Kolombiyalı hücumcu aynı zamanda forvet ve forvet arkasında da oynayabiliyor. Mendoza bu sezon Amiens formasıyla 15 maçta 5 gol attı. 2021'e kadar sözleşmesi devam eden futbolcunun Transfermarkt değeri ise 3.5 Milyon Euro.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor