Fotomaç'tan "4büyük" skandalı

Trabzonspor'u atıp Başakşehir'i eklediler

Fotomaç'tan "4büyük" skandalı
Haber61 Spor Servisi

Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Trabzonspor, hala bir kesimin hazımsızlığına sebep olmaya devam ediyor.

İstanbul'un 3 büyütülmüşlerine meydan okuyarak Anadolu'da devrime imza atarak müzesini kupalarla dolduran Trabzonspor'a karşı olan bakış açısı zaman zaman İstanbul basınında kendini gösteriyor. Bugün Fotomaç gazetesinin internet sitesinde yapılan skandal da bunun göstergesi oldu. İnternet sitesi, "Dört büyüklerde sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcular" başlığıyla okurlarına bir haber servis etti. Ancak bahsedilen dört büyüklerden Trabzonspor'u çıkararak Başakşehir'i ekledi. İstanbul takımlarını büyük takım olark gösteren site Trabzonspor'u hiçe saydı.

Bu durum kısa sürede bordo mavili taraftarların büyük tepkisine neden oldu.

İşte Fotomaç'ta yer alan o haber;
foto

Tepkilerin giderek artmasının ardından sitede düzeltmeye gidilerek bu kez "3 büyükler" denilerek yeni bir skandala imza atıldı. Türk futbolunun dört büyük takımından biri olan Trabzonspor'u yine saymayan Fotomaç, başlıktaki "hata"yı düzeltse de haber içeriğinde Başakşehirli futbolculara yer vermeyi sürdürdü.

Fotomaç'tan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor