Flaş transfer iddiası! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a ret!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin teklifini reddettiği iddia edildi.

Flaş transfer iddiası! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a ret!

Süper Lig lideri Trabzonspor'da transfer hareketliliği son hız devam ederken, ezeli rakip Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi'den flaş bir transfer teklifi geldi! 

Transferde Kouassi, Edin Visca, Puchacz ve Yusuf Erdoğan'ı kadrosuna katan Trabzonspor'da Edgar Ie'nin sezonu kapatmasının ardından stoper arayışlarını sürdürüyor. Bordo mavili takıma 5. transferi için sürpriz bir öneri geldi.

Çebi, Vida'yı 6 aylığına kiralama teklifinde bulundu 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ağaoğlu'nu arayıp yüksek maliyeti nedeniyle ellerinden çıkarmak istedikleri Domagoj Vida'yı 6 aylığına kiralayabileceklerini dile getirdi. Çebi transferde her türlü kolaylığı sağlama sözü de verdi.

Trabzonspor bir kez daha reddetti 

Ahmet Ağaoğlu daha önce de kendilerine önerilen Domagoj Vida'yı bir kez daha reddetti. Trabzonspor'un Hırvat stoper konusunda adım atması beklenmiyor.

Fırtına'nın stoper adayı 2'ye indi

Bu arada Karadeniz ekibinde stoper arayışları tam gaz devam ediyor. Mason Holgate için yapılan teklifi Everton reddetti. Geriye iki aday kaldı. Biri Hırvatistan'ın Rijeka takımında forma giyen Darko Velkovski diğeri ise Flamengo'nun stoperi Rodrigo Caio.

Abdullah Avcı'nın talep ettiği stoperde aradığı özellikle şöyle:

-Vitor Hugo'nun top yapmasını kolaylaştıracak, kesici özelliği daha güçlü olsun.

-Sağ stoper olsun. Aynı zamanda sağ bekte de oynayabilsin.

-Uzun boylu olsun ancak sadece kafa toplarına hakim olmasın. Ayaklarını da iyi kullansın.

(Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor