Flaş sözler: Trabzonspor'u haftasonu kahvaltısı yaptılar!

Trabzonspor'un Göztepe karşısında hakemler tarafından doğranmasının tepkileri sürüyor.

Flaş sözler: Trabzonspor'u haftasonu kahvaltısı yaptılar!

Süper Lig'in 10. haftasında Göztepe ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. Karşıolaşmanın skorundan çok hakemlerin verdiği akıl almaz kararların tartışmaları sürüyor. Bu konuda en ilginç yorum da spor yazarı Turgay Demir'den geldi. Demir, Trabzonspor'un bilinçli şekilde doğrandığını belirtip "Trabzonspor'u haftasonuı Kahvaltısı yaptılar, Peynir ekmek gibi yediler ifadelerini kullandı".

Ne olmuştu?

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor evinde Göztepe'ye kaybederken maçın hakemi Fırat Aydınus ve VAR'ın başında oturan Koray Gençerler'in ciddi hatalarına kurban gitmişti.

Jose Sosa'ya yapılan faulde çıkmayan kırmızı kart ve Sörloth'un düşürülmesine penaltı çalınmaması sonrasında başkan Ahmet Ağaoğlu iki sert açıklama yapmıştı. TFF ve MHK'nin istifasını isteyen Ağaoğlu'na kulüp yöneticileri ve taraftarlar da katılmıştı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor