Fırtına'da 33 hafta sonra ilk!

Trabzonspor, Atiker Konyaspor galibiyetiyle ligde 33 hafta sonra ilk yaşadı.

Fırtına'da 33 hafta sonra ilk!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Atiker Konyaspor'u Hugo Rodallega, Caleb Ekuban ve Ogenyi Onazi'nin golleriyle 3-0 mağlup eden Trabzonspor 33 hafta sonra ilk kez 3 maç üst üste galip geldi.

Önce sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 deplasmanda Kayserispor'u 2-0 son olarak Konyaspor 3-0'la geçen Trabzonspor bu sezon ikinci kez üç maç üst üste galip gelme şansını kaçırmadı. Bu sezon Kasımpaşa ve Akhisarspor'u yenip evinde BB Erzurumspor'la berabere kalan Bordo-Mavililer, üç maç üst üste galip gelme şansını kaçırmıştı.

TRABZONSPOR'UN ZİRVE HESABI

Öte yandan Süper Lig'de 15 hafta geride kalırken puanını 25'e yükselten Bordo-Mavililer'de zirve yarışında 'Bende varım' dedi. Maç fazlasıyla 4. sıraya yükselen Trabzonspor'da hedef ligde ilk devrede kalan Beşiktaş ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarını kazanıp yoluna devam etmek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor