Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi!

Trabzonspor’un haftasonu deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçını Fırat Aydınus yönetecek.

Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi!

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 3. Haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor, İstanbul’da karşılaşacak. Karşılaşmaya sayılı günler kala yönetecek hakem de belli oldu.

TFF’den yapılan açıklamada karşılaşmayı Fırat Aydınus’un yöneteceği belirtildi.

Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi:

Fırat Aydınus Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan 4 karşılaşmayı yönetti. Bu karşılaşmaların 3’ü Süper Lig’de 1’i ise İstanbul’da oynandı. 2012 yılında Trabzon’da oynanan iki lig karşılaşması 1-1 ve 0-0’lık sonuçlarla tamamlandı. 2014 yılında İstanbul’da oynanan lig mücadelesi ise 0-0 sona erdi. 2013 yılında tarafsız sahada oynanan Türkiye Kupası Final maçında ise Trabzonspor 1-0 mağlup olmuştu.

Fırat Aydınus Trabzonspor’un ise Toplam 55 maöını yönetti. Bu maçların 26’sı deplasmanda oynanırken bordo mavililer 22 galibiyet, 17 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Aydınus 11’de kırmızı kart gösterdi. Deplasman maçlarında ise Trabzonspor, 7 galibiyet 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe ise Fırat Aydınus ile evinde neredeyse kaybetmiyor. Aydınus’un toplam 59 maçını yönettiği Fenerbahçe 28 galibiyet, 19 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı. İstanbul’da oynanan 30 karşılaşmada ise 21 galibiyet, 7 beraberlik ve sadece 2 mağlubiyet aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor