"Filip Novak'ı her türlü izledik"

Novak’ı tabi ki her türlü izledik. Sol be ve Stoper oynuyor. 4’lü değil 3’lü oyunda en solda oynayan bir oyuncu. Kafa hakimiyeti yüksek. Bugün zannediyorum halledilir işi. Geç geldi, keşke kampta katılabilseydi. Arkadaşlar bazı pürüzleri gidermek için sabaha kadar çalıştılar. Danimarka’da gösterdiği performansı inşallah burada da gösterecektir.

"Filip Novak'ı her türlü izledik"

Haber61 - Sopor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Danimarka'dan transfer edilen Çek Oyuncu Filip Novak ile ilgili "her türlü izledik" dedi.


Çalımbay, "Novak’ı tabi ki her türlü izledik. Sol be ve Stoper oynuyor. 4’lü değil 3’lü oyunda en solda oynayan bir oyuncu. Kafa hakimiyeti yüksek. Bugün zannediyorum halledilir işi. Geç geldi, keşke kampta katılabilseydi. Arkadaşlar bazı pürüzleri gidermek için sabaha kadar çalıştılar. Danimarka’da gösterdiği performansı inşallah burada da gösterecektir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor