Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 25 Ekim 2026 11:06

Eski Trabzonsporlu santrafor formunun zirvesinde! 7 maçta 5 gol

Trabzonspor'un eski futbolcusu Koray Kılınç, İnegölspor'un Adana 01 FK ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada takımının tek golünü kaydetti. Bordo-mavili ekibin altyapısından yetişen 26 yaşındaki santrafor, bu sezon 7 maçta 5 gole ulaştı.

Trabzonspor altyapısından yetişen Koray Kılınç, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta İnegölspor formasıyla gol yollarındaki başarılı performansını sürdürüyor.

İnegölspor, ligin 8. haftasında 24 Ekim Cumartesi günü sahasında Adana 01 FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada Trabzonspor'un eski futbolcularından Koray Kılınç ve Kadir Bakırtaş da forma giydi.

KORAY KILINÇ TAKIMINA BERABERLİĞİ GETİRDİ

İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Adana 01 FK, Emre Keleşoğlu'nun golüyle öne geçti.

Ev sahibi ekip ise Koray Kılınç'ın kafa golüyle beraberliği yakaladı. Hasan Acar'ın ortasında topu ağlara gönderen 26 yaşındaki futbolcu, takımına bir puanı getiren isim oldu.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Kılınç, 90 dakika sahada kaldı.

7 MAÇTA 5 GOLE ULAŞTI

Koray Kılınç, 2026-2027 sezonunda İnegölspor formasıyla ligde 7 karşılaşmada görev aldı.

Toplam 548 dakika sahada kalan santrafor, bu maçlarda 5 gol kaydetti.

Kılınç, 17 Ekim'de 1461 Trabzon FK karşısında da gol sevinci yaşamıştı. Adana 01 FK karşısında da ağları havalandıran futbolcu, üst üste ikinci maçında gol atmayı başardı.

KADİR BAKIRTAŞ DA FORMA GİYDİ

İnegölspor'da Trabzonspor geçmişi bulunan bir diğer futbolcu Kadir Bakırtaş da Adana 01 FK karşılaşmasında görev yaptı.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Bakırtaş, ikinci yarıda yerini Abdussamed Karnuçu'ya bıraktı. Karşılaşmada sarı kart da gördü.

TRABZONSPOR'DA 5 MAÇA ÇIKMIŞTI

Trabzon doğumlu Koray Kılınç, Trabzonspor altyapısında yetiştikten sonra bordo-mavili ekibin A takımında 5 resmi karşılaşmada görev aldı.

Trabzonspor U21 takımında 18 maçta 9 gol ve 4 asist, U19 takımında ise 16 maçta 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Kariyerinde Sarıyer, Erzurumspor FK, Bodrum FK, Ankara Keçiörengücü ve Sakaryaspor gibi takımlarda da forma giyen Kılınç, 15 Temmuz 2026'da İnegölspor'a katıldı.

26 yaşındaki futbolcunun İnegölspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2028'e kadar devam ediyor. Güncel piyasa değeri ise 50 bin euro olarak gösteriliyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!