Ersun Yanal'dan mecburi revizyon!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal Bursaspor maçında mecburi bir revizyona gidecek.

Ersun Yanal'dan mecburi revizyon!

Trabzonspor'da cumartesi oynanacak Bursa maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal, ideal 11'inde değişikliğe gitmek zorunda.


Fenerbahçe derbisinde sağ baldırından sakatlanan kaptan Onur ile kasığındaki sakatlığı nükseden Okay'ın karşılaşmaya yetişme ihtimalinin düşük olması, Olcay ve Bero'nun ise kart cezası nedeniyle yapılacak revizyonda yedek oyunculara son bir şans doğacak.

Trabzonspor'da Onur'un yerine kalede Esteban'ın, Okay'ın yerine Medjani'nin, Olcay'ın yerine Yusuf Erdoğan'ın ve Bero'nun yerine ise Aytaç'ın forma şansı bulması bekleniyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu futbolcularla özel olarak görüşerek, "Gelecek sezon zirveye oynayacak bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Eğer siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız alın size önemli bir fırsat. Kendinizi gösterin ve 3 puan alalım. Tatile mutlu girelim" dediği belirtildi.

Oyuncularına Bursaspor maçının önemini hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Ligde bir iddiamız kalmamış olabilir ancak sezonu galibiyetle tamamlamak gelecek sezonki hedeflerimize ulaşma noktasında bize bir moral olacaktır. Futbol kalitemizi bu maçta göstermeliyiz" dedi.
.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor