Erman Toroğlu yorumladı; Hugo'nun pozisyonu kırmızı kart mı?

Trabzonspor Gaziantep FK maçının ardından Erman Toroğlu karşılaşmayı değerlendirdi.

Erman Toroğlu yorumladı; Hugo'nun pozisyonu kırmızı kart mı?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Gaziantep FK’yı 3-0 yendiği karşılaşmayı eski hakem Erman Toroğlu yorumladı.

Toroğlu’nun değerlendirmeleri şöyle;

BÖYLE OYNAMAYA HAKKI YOK

Trabzonspor mücadele etti. İlk yarı futbol oynadı ikinci yarı top oynadı. Şampiyonluğa oynayan takımın 3-0’dan sonra böyle oynamaya hakkı yok. Birkaç maçtır da böyle. Bugün ilk yarı 3 top direkten döndü. Bu tarz pozisyonlara düşüyorsa takım teknik adamın çare bulması gerekir. Eksikler var çok önemli. Ama sen bir organize ol. Abdülkadir olmasa oyunu götüremezdi. Böyle devam edemezsin. Ömür iyi ama tek başına kaldıramıyor. 3-0 öndesin. 2-3 top yap rakibin oyununu kes. 

Erman Toroğlu yorumladı; Hugo'nun pozisyonu kırmızı kart mı?

3 TAKIM AYNI HALTI YILLARCA YAPTI

Trabzon’da şöyle bir baskı var, Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasaray çok gerideler. Arada Hatay, Konya ve Alanya var. Nefesleri yetmez denirdi şimdi yeter ama sahada yeter ki oradan buradan etki edilmesin.  Çünkü çok ediliyordu. 4 değil 3 büyük takım yıllarca hepsi aynı haltı yaptıkları için birbirlerini kolladılar. Şimdi işler dışarıya doğru vurunca fazla kımıldayamıyorlar. Yoksa nefes yetmezliğinden değil. Herkes aynı idmanı yapıyor, hangisi ciddi yapıyorsa o kazanıyor. 

Trabzonspor iyi bir avantaj yakaladı ama ikinci yarıdaki oyunla şampiyon olamazlar. Bugün oyunu tutan oyuncuları yoktu. Bakasetas ve Hamsik bunu yapıyorlar.

NET KIRMIZI KART

Gaziantepli oyuncu avantajı sağladı, olay dışarda,  Hugo’nun topla alakası yok, arkadan da daldı, net bir şekilde kırmızı kart ve faul.
 

NET KIRMIZI KART

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor