Emre Belözoğlu yine rahat durmadı Sörloth'a sataştı! Sahadan atıldı

Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanında final için mücadele ediyor.

Emre Belözoğlu yine rahat durmadı Sörloth'a sataştı! Sahadan atıldı

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın 5. dakikasında Sörloth'un ayağından kazandığı gol ile bordo mavililer 1-0 öne geçti. 

Bu dakikadan sonra, yaptığı hareketler ile Türk futbolunun kara yüzü olarak tanınan Emre Belözoğlu yine sahneye çıktı. Saha kenarından Trabzonsporlu futbolcuları tahrik etmeye çalışan Belözoğlu dakikalar 24'ü gösterdiğinde Sörloth'a sataştı. Sörloth tarafından sus işareti ile uyarılan ve kaale alınmayan Belözoğlu daha da sinirlendi. Hakem tarafından sarı kart ile uyarılan Fenerbahçeli futbolcu, çenesini yine kapatamadı ve Sörloth'a sataşmaya devam etti.

Hakem ise artık dayuanamarak cebinden ikinci sarı kartı çıkartarak yedek kulübesinden ortamı germeye çalışan Belözoğlu'nu saha dışına gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor