Emre Belözoğlu'ndan Trabzonspor sözleri!

Emre Belözoğlu, Abdullah Avcı sonrası Trabzonspor'un ligin en başarılı takımı olduğunu söyledi.

Emre Belözoğlu'ndan Trabzonspor sözleri!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu şampiyonluk yarışı ve transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Belözoğlu Trabzonspor ile ilgili de konuştu. Ayrıca adı bordo mavililerl anılan Visca konusuna da açıklık getirdi.

İşte o açıklamalar;

Trabzonspor rakamlarda da oyun gücü olarak da çok ciddi bir ivme yakaladı. Abdullah Avcı geldikten sonra ligin en başarılı takımı Trabzonspor. 

Anadolu kulüplerine göre daha fazla imkanlara sahibim. Başakşehir'de bu imkanları kullanıp şampiyonluk yaşamak isterim elbette. Ben hayatım boyunca başarısızlığı hep sahiplendim. Bundan sonra da başarısızlık yaşanırsa sahiplenirim.

Trabzonspor'un ciddi bir avantajı var. Hem puan olarak hem de oyun olarak Abdullah Hoca ile iyi gidiyorlar. Ama futbolda her şey mümkün, biz yukarıları zorlayacağız.

VİSCA AÇIKLAMASI

Visca ile alakalı bana gelmiş bir gündem yok. Teklif geldiğini düşünmüyorum. Visca'nın kalmasını isterim takımda. Visca için bize gelen bir teklif yok. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor