Ekuban neden 11'de başlamadı diyenlere Ağaoğlu'ndan yanıt!

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan Ekuban açıklaması

Ekuban neden 11'de başlamadı diyenlere Ağaoğlu'ndan yanıt!

Trabzonspor'un deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere bittiği maçta ikinci yarıda oyuna giren Caleb Ekuban ikinci golün asistini yapmıştı.

Maçın ardından taraftarlar teknik direktör Hüseyin Çimşir'i sert şekilde eleştirerek "Yanlış tercih yaptı, Ekuban ile maça başlamalıydı" yönünde tepki gösterdi. Eleştirilere başkan Ahmet Ağaoğlu cevap verdi.

Ağaoğlu "Ekuban'ın antrenman eksikliği var. 15 gündür sakattı. Alternatif olarak oynayıp oynamayacağı bile kesin değildi. 25-30 dakika ile sınırlıydı. Böyle bir oyuncuyu maçın başında oyuna sürerseniz, 30. dakikada kenara alamazsınız. Bunu futbol dünyasındaki herkes bilir. Bazı eleştiriler yapılırken konuyu derinlemesine düşünmek lazım. Ekuban'ın devam eden bir sakatlığı da var, o kadar ciddi olmadığını düşünüyorum. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor