Edgar ie'den şaşırtan açıklama: Trabzonspor beni yarı yolda bıraktı

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Edgar Ie, bordo mavili takım hakkında sitemkar açıklamalarda bulundu.

Edgar ie'den şaşırtan açıklama: Trabzonspor beni yarı yolda bıraktı

Yabancı kontenjanı nedeniyle Trabzonspor’un sözleşmesini feshetmek zorunda kaldığı Edgar Ie, açtı ağzını yumdu gözünü. El Mundo Deportivo gazetesine konuştu. Gazete haberi, “Edgar Ié'nin çilesi: Türkiye'de beni yarı yolda bıraktılar” başlığı ile servis etti.

İşte Edgar Ie’nin açıklamalarından başlıklar:

Orada mutluydum, her şey yolunda gidiyordu. Sağ dizimden sakatlandıktan bana Türkiye'de ameliyat olmam gerektiğini söylediler ama ben Portekiz'de ameliyat olmayı tercih ettim. Önce onay verdiler ama sonra ya Türkiye'de müdahale edeceklerini ya da sözleşmemi feshedeceklerini söylediler,
Türkçe bilmediğim ya da İngilizcem iyi olmadığı için içim rahat değildi. Bir tercümanla gittim. Ülkemde ameliyathaneden geçmeyi tercih ettim. Bunu anlamadılar, Türk futbolu işi bu Beni yarı yolda bıraktılar” diye isyan etti.

Futbolun acı gerçeği. Üstelik sakatlanmadan önce yenilenmek üzereydim. Ben de Gine milli takımıyla Afrika Kupası'na gitmek zorunda kaldım.. Geleceğin ne getireceğini bilmiyor ama durumu karmaşık olduğu için fazla düşünmek de istemiyorum.

İyileşmeye odaklandım. Şans eseri her şey yolunda gidiyor ve iki ay içinde hazır olmayı umuyorum. Orada iyi gidiyordum ve takım arkadaşlarım ve taraftarlar için en iyisini diliyorum.

Teknik direktörü değiştirdiler ve Barça avantaj sağlayabilir. İşler yolunda gitmediği için ligin ortasındalar
Kerem Aktürkoğlu yetenekli ve hızlı bir kanat oyuncusu. Kontra atakta iyi gidiyor, çok genç ve teknik olarak çok iyi.

Şu anda hiçbir şeyim yok. İspanya'ya dönmek istiyorum ama fikir iyi bir Avrupa liginden bir Birinci Lig takımı bulmaya çalışacağım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor