Dorukhan Toköz'ün menajeri açıkladı: Trabzonspor'u neden seçti?

Dorukhan Toköz'ün menajeri Ahmet Bulut açıklamalarda bulundu

Dorukhan Toköz'ün menajeri açıkladı: Trabzonspor'u neden seçti?

Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan milli futbolcu Dorukhan Toköz'ün menajeri Ahmet Bulut, başarılı futbolcunun transferine dair dikkat çeken ifadeler kullandı. Bulut, Dorukhan'la Fenerbahçe'nin sezon başında ilgilendiği iddialarına da yanıt verdi.

Bulut, Dorukhan için hiçbir zaman Fenerbahçe'yle görüşmediğini söylerken, Avrupa'dan 4 teklif olmasına karşın Dorukhan'ın bordo-mavilileri tercih ettiğini belirtti.

İşte Ahmet Bulut'un açıklamaları;

"Dorukhan Toköz, Beşiktaş'tan para nedeniyle ayrılmadı. Avrupa hedefi vardı. Avrupa'da izleyen kulüpler de vardı. Daha sonra Trabzonspor, hedeflerini ve projesini anlattı. Trabzonspor'da çok mutlu. Fenerbahçe ile hiçbir zaman görüşme olmadı.

"4 TEKLİF VARDI, İTALYA YA DA İSPANYA..."

"Dorukhan için Avrupa'dan 4 tane resmi teklif vardı. Dorukhan, kabul etseydi İtalya veya İspanya'ya gidebilirdi. Zaten bütün planımız Avrupa üzerine kuruluydu. Aylarca görüştüm. Daha sonra Trabzonspor devreye girdi. Dorukhan, sonuçta Avrupa'ya gitseydi euro kazanacaktı. Trabzonspor'un teklifinde biraz fark vardı tabii. Dorukhan, Avrupa için %100 hazır olmadığını hissetti."

"TRABZONSPOR DIŞINDA 2 BÜYÜK İSTEDİ"

"Dorukhan'ı Türkiye'den Trabzonspor dışında isteyen 2 büyük kulüp daha vardı. Avrupa'ya gideceğiz deyip İstanbul'da kalmak olmazdı, o yüzden Trabzonspor'u tercih ettik."

Tivibu Spor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor