Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 19 Eylül 2026 12:13

Dev maçın VAR hakemi açıklandı! İspanyol isim görevde

Trabzonspor-Galatasaray maçında VAR hakemi Guillermo Cuadra Fernandez olacak.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, bugün Papara Park'ta Galatasaray'ı ağırlayacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadele öncesinde karşılaşmanın VAR ve AVAR görevlendirmeleri de belli oldu.

VAR'DA GUILLERMO CUADRA FERNANDEZ

Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan görevlendirmeye göre Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasında VAR hakemi olarak Guillermo Cuadra Fernandez görev yapacak.

İspanyol hakeme VAR odasında AVAR olarak Hüseyin Aylak eşlik edecek. Böylece Papara Park'taki kritik mücadelede VAR ekibi Fernandez ve Aylak'tan oluşacak.

SAHADA BATUHAN KOLAK DÜDÜK ÇALACAK

Trabzonspor-Galatasaray mücadelesinin saha hakemleri ise daha önce açıklanmıştı. Karşılaşmanın orta hakemi Batuhan Kolak olacak.

Kolak'ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Candaş Elbil yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Gürcan Hasova olacak.

Batuhan Kolak, bu karşılaşmayla birlikte 2026-2027 sezonunda dördüncü kez bir Süper Lig müsabakasında orta hakem olarak görev yapacak. Kolak daha önce Galatasaray-Arca Çorum FK, Göztepe-Gençlerbirliği ve Gaziantep FK-Çaykur Rizespor karşılaşmalarını yönetmişti.

TRABZONSPOR SAAT 20.00'DE SAHAYA ÇIKACAK

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasındaki kritik mücadelede Galatasaray karşısında sahasında üç puan arayacak. Bordo-mavililer geride kalan 5 lig karşılaşmasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 7 puan topladı.

Papara Park'ta oynanacak Trabzonspor-Galatasaray karşılaşması bugün saat 20.00'de başlayacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!