Demirkol: Trabzonspor'un kadro kalitesi plana uyumsuz

Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Mehmet Demirkol değerlendirmelerde bulundu

Demirkol: Trabzonspor'un kadro kalitesi plana uyumsuz
Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Trabzonspor'n sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olduğu karşılaşmayı değerlendirdi.

İşte Demirkol'un Trabzonspor'la ilgili görüşleri;

Trabzonspor’un tek bir planı var. Ancak kadro kalitesi bu plana o kadar uyumsuz ki. Olmuyor. Olamıyor... 16 maçta ligin en çok ikili mücadele kazanan takımlarından biri olup sadece 12 gol atabilmiş olmak bundan. Dün 27’de Yusuf’un gördüğü kırmızı karta kadar baskılı ön alan oyunundan, bir yan topta Mustafa Akbaş’ın direğe vuran şutu dışında bir şey üretemediler. Bütün macerayı anlatan aslında bu. Kırmızı kart sonrası içine düştükleri güvensizlik ve çaresizlik değil... Avni Aker’e veda gecesinin bu kadar edilgen bir oyunla yaşanması bu uyumsuzluktan. Ersun Yanal’ın peşinde olduğu oyundan, savaşçı, ikili mücadele kazanma rekorları kıran bir Mehmet Ekici çıkıyor. Ancak Ekici dedin mi akla gelen bu değil ki. Skora katkı. Asist, şut, gol. Dün kırmızı kart sonrası gelen 2. golde yedikleri baskın inanılmaz. O dakikada 10 kişiyle 1-0 yeniksen evinde bu baskını yemek... Hem de rakipte Lens gibi bir destroyer varken...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor