Castillo sakatlandı arayış başladı - Başkan Ağaoğlu Transferdeki son gelişmeleri Haber61'e anlattı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan transfer çalışmaları ile ilgili Haber61’e açıklama.

Castillo sakatlandı arayış başladı - Başkan Ağaoğlu Transferdeki son gelişmeleri Haber61'e anlattı

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot – Trabzonspor 2018-2019 Sezonu hazırlıklarını Slovenya’da yaptığı kampla sürdürüyor.

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da yönetim eksik bölgelere takviye yapmak için transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu transfer çalışmaları ile ilgili olarak Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

CASTİLLO SIKINTISI

Slovenya kampında ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlanan ve çekilen MR sonrasında tedavisinin 6 ila 8 hafta arasında sürebileceği belirtilen Kolombiyalı oyuncu Fabian Castillo ile ilgili olarak konuşan Başkan Ağaoğlu, oyuncunun sakatlığının uzun sürecek olması nedeniyle oynadığı mevkiye oyuncu bakmaya başladıklarını söyledi.

MUSA, PİNTO VE UMAR

Başkan Ağaoğlu, Osmanlıspor’da forma giyen ve Bordo Mavili Kulübün gündemine gelen Musa Çağıran, Tiago Pinto ve Aminu Umar’ın kulüpleri ile sözleşmelerinin devam ettiğini belirterek, “oyuncuların kulübü astronomik ücret talep ettiği için bu isimler şuan gündemimizde yok” dedi.

EMRE AKBABA

Alanyaspor'da forma giyen Emre Akbaba’nın Trabzonspor’a transfer iddiasına cevap veren Başkan Ağaoğlu bu oyuncunun gündemlerine gelmediğini belirtti.

BAŞKAN İLGİNÇ DİYALOĞU PAYLAŞTI

Menajer konusunda çok dertli olduğunu Haber 61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot’a açıklayan Ağaoğlu, Trabzonspor’un menajerlere haybeye verecek bir kuruş parasının olmadığını belirterek yaşadığı ilginç diyaloğu paylaştı;

“Şimdi menajerin ismini vermeyeyim bana mesaj çekti. Abim, canım abim, her zaman yanında oluğumu bil. Trabzonspor’a asla yanlışım olmaz. Yanlış yapmam ben. Gündeminiz deki oyuncuyu size 650 Bin Euro’ya imza attırmaya hazırım mesajını çekiyor. Ben bu futbolcu ile neredeyse bedavaya anlaşıyorum. Yaklaşık 3 saat önce böyle bir transfer gerçekleşecekken gerçekleşmedi.

TRANSFER GERÇEKLEŞMEDİ

Bir takım insanların özellikle transfer döneminde sürekli Trabzonspor’un birçok oyuncuyla ilgilendikleri yönünde haberlerle ortalığı karıştırmaya çalıştığını ifade eden Ağaoğlu, “transfer listemizde bulunan bir oyuncunun basına yansımasından ötürü iş tam olacakken biranda 5 menajerin devreye girmesiyle rafa kalktı” dedi.

GAZETECİLERE SİTEM

İlk ben yazacağım diye Trabzonspor’a verdikleri zararı görmeyen gazetecilere de sitem eden Başkan Ağaoğlu, “sırf onlar ilk yazacak diye hiç gündemimizde olmayan oyuncuların bu haberlerle menajerlerini harekete geçirip fiyatlarını iki katına çıkartıyorlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor