Canlı yayında Trabzonspor'u şampiyon ilan etti: Bu lig buradan dönmez

Fenerbahçeliliği ile bilinen şeytan lakablı Rıdvan Dilmen Trabzonspor'u şampiyon ilan etti.

Canlı yayında Trabzonspor'u şampiyon ilan etti: Bu lig buradan dönmez

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 2-2 sona eren Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından yaptığı değerlendirmede, ”Trabzonspor şampiyon oldu… Bu ligin dönme şansı yok” ifadelerini kullandı.

Süper Lig’in 17. haftasında oynanan ve 2-2 biten Fenerbahçe Beşiktaş derbisini yorumlayan Rıdvan Dilmen çarpıcı ifadeler kullandı. Şampiyonluk yarışını ve Fenerbahçe’nin durumunu değerlendiren Dilmen, ”Guardiola gelse buradan Fener’i şampiyon yapamaz” ifadelerini kullandı.

Dilmen “Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının dışında hiç kimse üzülmedi. Oyuncular mutlu, teknik direktörler mutlu. Pereira zaten mutlu. Fırat Aydınus ve Trabzonspor taraftarı çok mutlu. Şampiyonluk baremi filan yok… Trabzonspor şampiyon oldu… Bu ligin dönme şansı yok. Guardiola gelse buradan Fener’i şampiyon yapamaz. Tren kaçtı. 3 büyükler transfer filan yapmasın. Yapacaksalar da gelecek sezon üzerine plan yapsınlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor