| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 03 Aralık 2024 11:41 Güncellenme tarihi: 03 Aralık 2024 13:09

Trabzonspor'da mazbata töreni gerçekleştirildi

Trabzonspor'da yeni yönetim mazbatasını aldı.

Trabzonspor'da Seçimli Olağan Genel Kurul sonucunda mevcut Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi yeniden göreve seçildi.

Bordo mavili takımın yeni yönetimi, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle mazbatasını alarak göreve başladı.

Göreve seçilen Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve Sicil Kurulu yöneticileri mazbatalarını, Divan Başkanı Mahmut Ören ve Genel Kurula Başkanlık eden Trabzon Barosu Başkanı Hakan Orhan'ın elinden aldı.

mazbata-toreni-yapildi-1.webp

Orhan: "Tüzük çalışması yapılabilir"

Trabzon Barosu Başkanı Hakan Orhan törende yaptığı açıklamada, "Sonuçlar Trabzonspor'a hayırlı olsun. Sicil Kurulu'nda kura ile başkan belli oldu. Bu konuda tüzük çalışması yapılabilir. 90. madde ile çözüm üretildi. Genel kurul sonuçlandı. Kazanan başkan ve yöneticileri tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Ören: "Güzel bir kongre yaşamamıza sebep olanlara teşekkür ediyoruz"

Divan Başkanı Mahmut Ören ise, "Sicil Kurulu'nda 5 aday olması yarışa ve genel kurula heyecan kattı. Güzel bir kongre yaşamamıza sebep olanlara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TAMER ATASOY

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

O
Oflu
1 yıl önce

inşallah, takımı küme düşüren yönetim olarak tarihe geçmezler.

K
KOCA ŞEF
1 yıl önce

biz istifa dedikçe bu yüzsüzler oraya yapıştı

6
60
1 yıl önce

İnsanda haya olmalı ,eğer yoksa......