Canalioğlu: Trabzonspor'a her gelen öze dönüş dedi ancak yapmadı

Trabzon eski belediye başkanı Volkan Canalioğlu, Sivasspor maçı öncesinde Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Canalioğlu: Trabzonspor'a her gelen öze dönüş dedi ancak yapmadı

Haber61 / Spor Servisi

Koyu bir Trabzonsporlu olan Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Ahmet ağaoğlu yönetiminin gerçekleştirdiği camia buluşmasını olumlu bir adım olarak değerlendirdi. 


CAMİADA KIRGINLIKLAR BİTMELİ

Trabzonspor'da artık küskünlüklerin bitmesi, Trabzonspor için bir araya gelinmesi gerektiğini vurgulayan Volkan Canalioğlu şöyle konuştu: "Sabahki buluşma yeni yönetimimiz için güzel bir başlangıç oldu. Bu buluşma çok önemliydi. Sayın başkan konuşmas birlik, beraberlik ve dayanışmadan bahsetti ama bunun burada kalmayacağını aynı zamanda İstanbul'da, Şanlıurfa'da Mardin'de, Ankara'da hatta yurt dışında bulunan Trabzonlu ve Trabzonsporlularla bunu yapacaklarını söyledi. Çok doğru bir davranış. Bunu bekleyecek ve destekleyeceğiz. Çünkü olmazsa olmazımız bu. Madem camiamızı bir araya getireceğiz. Küskünlükleri, kırgınlıkları ortadan kaldıracağız. hedefimiz Trabzonspor'un başarısıysa o zaman bu gibi toplantıların olması için yönetime destek vereceğiz. Sabahki güzel bir tabloydu. Burada kalmayacağına inanıyorum. Yönetim kurulu da heyecanlı ve Trabzonspor'a birşeyler vermeye gelen insanlar olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Biz de bu insanlara destek vereceğiz."

TRABZONSPOR İÇİN SEFERBERLİK


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kampanya çağrısını değerlendiren Canalioğlu, "Bu tabi ki yapılabilir ancak bunun için insanlarımızı onore etmemiz, onlara ulaşmamız, gelirlerin olumlu şekilde harcanacağını samimi şekilde ikna etmemiz gerekiyor, ki bu güveni sağlayan bir yönetimimiz var. Kimisi maaşını verir, kimisi aidatını düzenli şekilde öder, kiminin durumu iyidir ve der ki "Personelin bu ayki maaşını ben ödeyeyim", başka biri kombine alır, sanatçılarımız bir olur konser söyleşi gibi etkinlikler düzenler. bunlar olmayacak şeyler değil. Geçmişte bunu başardık. Bu bir seferberliktir ve insanımızın buna can-ı gönülden katılacağına inanıyorum" dedi. 

HER GELEN 'ÖZE DÖNÜŞ' DEDİ AMA YAPMADI

Yeni başkan Ahmet Ağaoğlu'nun 'öze dönüş' söylemlerinin Trabzonspor'un geleceğini inşa etmek adına önemli olduğunu belirten Canalioğlu, şu hususlara dikkat çekti:  "Her yeni gelen yönetimin söylemlerinde öze dönüş sözleri vardı ama bunu hayata geçiremediler. Çünkü bşampiyon olalım söylemleri baskı yarattı ve menajerler racılığıyla futbolcular alındı. Onlar başarısız olunca gönderildi, bu kez yenileri alındı. Böylece borcumuz katlanarak büyüdü, aldıklarımızın üstüne para vererek gönderdik, fazla para verince Trabzonspor çok borçlandı. Öze dönüşü kademeli yapmamız gerekiyor. bunu yapacak yöentici arkadaşlarımız var. Amatör takımları yöneten yönetici ve teknik heyetimiz var. Hepsini bir altyapı olarak düşünüp kademeli geçiş yapmalıyız. Birden bire öze geçeceğiz dersek bu biraz hayali olur. Çünkü biz dünya ve Türkiye futbolundan kopmamalıyız. Tecrübeleriyle bu takıma hayat kazandıracak futbolcular da alınması gerekiyor. ama öze dönüş Trabzonsporumuzun borçlanmasını hafifletecektir. Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür gibi gençlerimiz bunu göstergesidir. bugün onur sakatlandı, Uğurcan oynuyor. Onu Trabzonspor'a da kazandırmış olacağız."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler