Çalımbay’dan Usta'ya bir isim daha: Sako

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor

Çalımbay’dan Usta'ya bir isim daha: Sako

Haber61 Spor Servisi / Antalya

Antalya’da ikinci yarı hazırlıkları için gerçekleştirilen kampın son gününe gelinen Trabzonspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Henüz istenilen isimleri kadroya katamayan bordo mavililerde teknik direktör Rıza Çalımbay ve teknik ekip izledikleri isimleri yönetime rapor etmeye devam ediyor.

Özellikle sol açık ve sol bek transferine yoğunlaşan Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay bir çok ismi izleyerek sürekli olarak notlarını başkan Muharrem Usta’ya aktarırken olumlu görüş belirttiği bir isim daha ortaya çıktı.

Daha önce Rubin Kazan’da kadro dışı bırakılan sol açık Maximme Lestienne için ‘çok beğendiği’ yönünde rapor veren Çalımbay, izleyip beğendiği ve alınabilir olarak gördüğü Bakary Sako ismini de Usta’ya iletti. Çalımbay’ın verdiği isimler üzerinde çalışmalarını devam ettiren Başkan Usta’nın İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace’da oynayan Sako için şartları araştırmaya başladığı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın 29 yaşındaki Sako’nun ismini verirken sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasını da göz önüne aldığı kaydedildi. Çalımbay’ın Soko ve Lestienne gibi yine bazı isimleri Başkan Usta’ya verdiği ve alternatifli bir liste oluştuğu bildirildi.


Bakary Sako kimdir?
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace takımında forma giyen 29 yaşındaki Malili futbolcu sol açık mevkiinde oynuyor. 2015 yılında Wolverhampton’tan Palace’ye giden Sako bu yıl takımıyla çıktığı 16 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi. 1.83 boyunda olan Sako güçlü fiziğiyle de dikkat çekerken piayasa değeri 5 Milyon Euro olarak gösteriliyor. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor