Çalımbay Yanal'dan daha kötü başladı

Aynı rakiplere karşı Çalımbay daha kötü sonuçlar aldı

Çalımbay Yanal'dan daha kötü başladı
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ligin ilk 5 haftasında 8 puan toplayan Trabzonspor, Çalımbay ile ikinci yarının ilk 5 haftasında aynı rakipler karşısında 4 puan çıkararak daha kötü bir dönem geçirdi.

Sezona teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde başlayan bordo-mavililer, ligin ilk haftasında sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 yendikten sonra deplasmanda Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Göztepe deplasmanından 3-2'lik mağlubiyetle dönen Karadeniz ekibi, sahasında Gençlerbirliği'ni 3-1'lik skorla geçti, Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı.

Trabzonspor, teknik direktör Yanal ile ilk 5 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 8 puan çıkarmayı başardı.

Ligin 9. haftasında göreve gelen Rıza Çalımbay ile çıkışa geçen Karadeniz ekibi, ikinci yarıya ise iyi başlayamadı. Karadeniz ekibi, aynı rakipler karşısında ligin ikinci yarısının ilk 5 haftasında 4 beraberlik, 1 yenilgi ile 4 puan toplayabildi. Bordo-mavililer, deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2, sahasında Fenerbahçe ile 1-1, Göztepe ile 0-0 dış sahada da Gençlerbirliği karşısında 0-0 beraberlik alırken Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olarak galibiyet elde edemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor