Çalımbay Trabzonspor'un hedefini açıkladı

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Çalımbay Trabzonspor'un hedefini açıkladı
Trabzonspor'un bu sezonki hedefleri hakkında açıklamalar yapan Çalımbay "benim en büyük hedefim Trabzonspor'da başarılı olma" dedi. Trabzon'da hedeflerin hiç bitmeyeceğini söyleyen Çalımbay "Trabzon büyük bir camia ve buraya layık olmaya geldik " dedi.
İşte Çalımbay'ın o açıklamaları "Bizim bu seneki amacımız kalan 6 maçı iyi bitirmek. Bunların yanında Türkiye kupası var. Trabzon’da hiçbir zaman enerji ve hedef bitmez. 6 maçımızda final. Bunları çok iyi geçmemiz gerekiyor. Devre arasını hem çalışarak hem de raporumuz olacak. Ona göre karar vereceğiz. Benim en büyük hedefim Trabzonspor’da başarılı olmak. Trabzon büyük bir camia ve buraya layık olmamız gerekiyor. Sezon başı gelsek daha iyi olurdu ama olmadı. Devre arasını iyi değerlendireceği ve iyi bir yerde bitireceğiz. En iyisini yapmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor