Çalımbay: Gücümüz ve kapasitemiz var

Çalımbay açıklamalarda bulundu

Çalımbay: Gücümüz ve kapasitemiz var
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımından son derece memnun. Göreve geldiği günden bu yana oyuncular arasındaki takımdaşlık duygusunun üst düzeye çıktığını vurgulayan Çalımbay, oyuncuların sahadaki kazanma arzusuna dikkat çekerek, “Antalyaspor’da da göreve geldiğimizde sıkıntılıydık, sezon sonunda ise rekorlar kırdık. Trabzon’a da bu hedefle geldik. Futbolcular ilk geldiğimizde motivasyon olarak zor bir durumdaydı. Ancak o günden bugüne gelindiğinde çok net bir sahiplenme ve takımdaşlık duygusu görüyoruz” dedi.

‘Gücümüz de var, kapasite de’

Başarılı hoca, sözlerini şöyle sürdürdü: “Antalya’da bu takımdaşlık duygusuyla seri galibiyetler yakalayarak yukarılara çıkmıştık. Osmanlıspor maçı bu anlamda önemliydi. Şimdi aynı şekilde seri yakalamamız lazım. Trabzonspor bu ülkenin büyüklerinden biri ve hedef her zaman en yukarısıdır. Sivas deplasmanıyla başlayarak bu olumlu havayı seriye dönüştürmek istiyoruz. Seriye başlayacağız Bunu yapacak gücümüz de kapasitemiz de fazlasıyla var.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor