Çalımbay'dan zorunlu rotasyon!

Trabzonspor'da Çalımbay kadrosunu şekillendiriyor

Çalımbay'dan zorunlu rotasyon!
Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma öncesinde bir çok eksiği bulunan bordo mavili takımda teknik direktör Rıza Çalımbay oynayamayacak isimlerin yerlerine kimlerin oynayacağını ve bu maçın 11'ini belirlemeye çalışıyor.

Sakatlığı nedeniyle Antalyaspor karşılaşmasında oynayamayan Uğur Demirok ve bu karşılaşmada omzundan sakatlık yaşayan Durica'nın Kasımpaşa maçında oynayamayacağı bildirilirken Çalımbay'ın bu ikilinin yerine stoper mevkinde Hubocan - Mustafa Akbaş ikilisine şans vermesi bekleniyor.

Yine sakatlığı bulunan takımın as oyuncularından Okay Yokuşlu'nun da Kasımpaşa maçında oynayamayacağı kaydedilirken tecrübeli teknik adamın Okay'ın yerine sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Kucka'yı tercih edeceği ifade ediliyor.

Çalımbay'ın bu değişikliklerle birlikte Kasımpaşa karşısına Onur, Hubocan, Mustafa, Mas, Pereira - Kucka, Onazi,Yusuf, Castillo(Olcay) - N'doye, Burak 11'iyle çıkması bekleniyor.

Bordo mavililerin teknik patronunun son maçlarda formu düşmeye başlayan Castillo'nun yerine hazır duruma gelen Olcay'ı da tercih edebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor